Maltaspesialisten

Maltas største reise- og ferieguide i Norge

God lokalkunnskap siden 2003

Kennedy Nova hotell, Malta -  Rom Kennedy Nova hotell, Malta -  hotellrom Kennedy Nova hotell, Malta -  Restaurant Kennedy Nova hotell, Malta -  takbasseng Kennedy Nova hotell, Malta - havutsikt Kennedy Nova hotell ligger ca. 10 minutters gange fra sentrum ved havnepromenaden. Mange utesteder og butikker hele veien til sentrum. Hotellet er et meget bra fire stjerners hotell i Sliema med fin utsikt utover bukta. Kennedy Nova Hotell har takterrasse med basseng og solsenger. Jaccuzzi, sauna og trimrom. Om dagen er det en pool bar her som om kvelden  gjøres om til vinbar med imponerende utsikt. En restaurant og to barer. Kennedy Nova Hotell, Malta Hotellrom på Kennedy Nova Hotell Malta Fasiliteter på Kennedy Nova Hotell Malta Kennedy Nova Hotell, Malta, poolbar

Hotell Kennedy Nova var bra. Veldig bra når prisen medregnes. Grei betjening. Middagen var variert og bra. Min venninne, som er vegetarianer, sa det var god variasjon selv for en som ikke spiser kjøtt.


Hadde en kjempefin tur til Malta. Enkelt og billig. For en som er glad i rødvin er kvaliteten på de lokale sortene blitt utrolig mye bedre og billig. Anbefales!!!!


Jeg er godt fornøyd med tilbudet jeg fikk og spesielt servicen til Malta-Ferie.


Mvh Hans-Jakob

Tilbakemeldinger fra kunder

© Malta-Ferie

All rights reserved

Spesialist på Malta siden 2003 Book hos oss - vi er konkurransedyktig på pris, kjent for bra hotell og utmerket service - klikk her:
Malta Maltafakta Transport Attraksjoner Om Malta Excursjoner Bo hvor
Kennedy Nova hotell Malta - takbasseng