Norges største ferieguide til Malta God lokalkunnskap siden 2003

Spørsmål og innlegg om Malta

Dolmen kan anbefales!

Dolmen hotell veldig bra rom! Fin sjøutsikt. Renhold og bad: Helt topp

Veldig bra restaurant og god mat. Supre basseng og god service og hyggelige folk overalt!

Malta er et supert ferieland, god mat, god service, sol og severdigheter.

Transfer: Veldig bra, hyggelig sjåfør!

Malta-Ferie - Super service! Takk for at dere bidro til at vi fikk en alle tiders bryluppsreise!


Ola S.L.Xlendi Bay Gozo Malta


Seashells Resort anbefales!


Vi er svært godt fornøyde med hotellet (nyrenovert, rent, pent, stort, fint rom, god service, veldig pent bassengområde, sjøen rett nedenfor),

Gozo var en favoritt, Valletta sjarmerende, men overraskende at så mange butikker stengte allerede kl. 1500 og at de ordinære kirkene var stengt utenom messetid. Vi hadde en veldig fin og litt annerledes ferie.


KjerstiSoreda hotell kan anbefales


Meget bra hotell med fine rom som ble ordnet hver dag med påfyll av kaffe og teposer. Bad og renhold: Meget bra. Restauranten er koselig med bra og variert utvalg av mat til alle måltider. All inclusive var meget bra. Bra service. Resepsjonen: Hurtig og bra service. Koselig bassengområde på taket med god service i bassengbaren.

Malta-Ferie: Veldig bra service og god kunnskap om Malta . Alt som ble lovet stemte. Vil gjerne anbefale andre som skal til Malta om å benytte Malta-Ferie.

Malta har mye spennende historie gjennom flere tusen år. Litt leit at det er begrenset hva man rekker på 1 uke, men kanskje man kan ta en tur senere?


VidarVeldig godt fornøyd med Park Lane Aparthotell og stor takk til Malta-Ferie


Hele familien var veldig godt fornøyd med Park Lane hotell og restauranten der, vi hadde alle frokostene + en middag der, veldig hyggelig og ordentlig betjening som også hjalp til med turer etc. Renholdet var bra, med nye håndklær hver dag etc. Området rundt hotellet var også bra for vårt bruk, med mange bra restauranter og lite "party-støy" på kveldene. Transport til og fra flyplassen gikk som planlagt.

Ellers takk til Malta-Ferie for god hjelp ifht. bestillinger etc, særlig ifb. endring av bestilling, dere gjorde en god jobb.

Malta var et bra feriemål, lett å komme seg rundt både fysisk og med språket.


Per ChristianBedre service skal man lete lenge etter! Takk Malta-Ferie!


Ønsker bare å få takke for veldig god service og oppfølging både før og under vårt opphold på Malta. Tusen takk for at dere ordnet med rombytte underveis.

Vi hadde en fantastisk ferietur :) Dolmen Hotell var et perfekt sted å bo både for små og store, med flotte rom og uteområder. Vi følte oss virkelig godt ivaretatt hele veien.

Dessuten sparte vi ca. kr. 2.600,- og flyttet vår bestilling som vi hadde booket dagen før en annen plass og over til Malta-Ferie. Jeg sjekket flere booking sider, og dere var billigst.

I tillegg til at dere tilbyr billigere hotellrom synes vi også at det er greit å ha en kontaktperson å forholde seg til og det fikk vi erfare!


Bente L.Maltaopplevelsene vi hadde var mer enn positive og ga grunnlag for en gjennvisit senere


Dolmen Hotell var veldig bra. Suiten var veldig bra med en fin terrasse og nydelig utsikt. Renholdet var bra. Super frokost. Bugibba er riktig koselig, akkurat passe stor til å bli kjent i løpet av en drøy uke. Flere veldig gode restauranter. Mat og drikke rimelig. Spiste ikke middag på hotellet, men kan anbefale kafeteriaen. Veldig bra og hyggelig betjening. Billig. Transfer fungerte perfekt.


Vi opplevde Malta-Ferie som veldig hyggelig og profesjonelle både før, under og etter. Alt fungerte perfekt. Vi satt veldig pris på å treffe daglig leder i Malta-Ferie på hotellet. Vi anbefaler alle som skal til Malta å benytte Malta-Ferie. Vi vil i allefall gjøre det når Malta blir reisemål igjen.


Med vennlig hilsen Marit og BirgerGillieru Hotell var bra!


Gillieru hotell var bra, god mat og hyggelige mennesker. Bra rom, og rengjøring og skifte av håndklær hver dag var med på å høyne standarden. Ellers var vi i gangavstand fra hotellet, og hadde mange fine turer hvor vi så på folkelivet og slappet av. Vi fant fram til restauranter med veldig god mat, en rett over gaten var helt topp! Fiskerestauranten på hotellet var og god.
Alt i alt, en fin tur, og Malta er en øy vi har lyst å reise tilbake til og gjerne ha mer tid til å bli kjent med historie og kultur.
Servicen fra Malta-Ferie har vært helt flott, så dere skal ikke se bort i fra at vi tar kontakt en annen gang!


LouiseMalta-Ferie har absolutt bidratt til at vi fikk en flott Maltaferie!


Leiligheten på Park Lane Hotell var stor. Renholdet var bra, Servicen fra personalet var upåklagelig.


1.) Opplevde veldig bra vrakdykking på nordsiden av Malta (ved fergeleie til Gozo) til vraket "Rosie". Utrolig klart vann og så en god del fisk, bl.a. en stor skate.

2.) Ble hentet på hotellet og hadde en fantastisk fisketur med Chris. Han var veldig opptatt av at vi skulle få fisk og han viste stor kunnskap og kreativitet for at vi skulle lykkes.

3.) Det var ikke så folksomt i Mdina i forhold til i Valetta. Begge ga gode muligheter for å lære Maltas historie og øke kunnskapen om Middelalderens riddere.

4.) Utflukten til Popey Village var helt grei, men en hel dag kan bli litt lang tid på et så avgrenset område.


Tommy J.Pergola Hotellet var fint med hyggelig betjening

Renholdet var veldig bra. Hotellet var familievennlig. Utflukt til den blå lagune og Gozo kan virkelig anbefales for andre reisende.

Restauranten i Den gamle vindmølle i Melliha var strålende - ikke dyrt ift kvalitet på maten.

Bruk rutebuss ved utflukter - leiebil i trange gater hadde vi ikke tatt sjansen på. Festningsbyen Medina bør være et must - spis kake på Fontanellas terrasse!


Mvh Eirik V. m/famHar vært en av våre beste ferie hittil   :-)


Cornucopia Hotell på Gozo var bra. Vi i fikk byttet famhouse med en bungalow etter noen dager på grunn av for høy temperatur i huset. Farmhouse har ikke luftkjøling. Hotellets personale var veldig hjelpsomme. Totalt sett var vi veldig fornøyd med hotellet.

Malta og Gozo har nokså mye å tilby for en komplett ferie. Vi har ikke hatt noen moment at vi kjedet oss. (templet i Xaghra, Victoria, Azur Vindu på Gozo. Mdina, Valetta på Malta)

Vi var ganske fornøyd med ferien og om noen år vil vi kanskje tilbake. Takk for hjelpen deres for organiseringen med av reise og hotellet. Har vært en av våre beste ferie hittil. :-)


Mvh, Bjørn V.Seabank hotell kan anbefales


Rommet og badet var meget bra. Sengene var gode og renholdet meget bra. Restauranten var helt grei, med bra utvalg av mat og det var greit med flere restauranter å velgi i. Bra service i restaurantene. Resepsjonen fungerte hurtig og bra med hyggelig betjening og stemning. Selv om vi benyttet oss lite av bassengene, erfarte vi at det var rent, pent og trivelig. Kommentar transfer: Trygt, presist og hyggelig!
Kommentar Malta: Generelt et bra feriealternativ. Masse historie, flotte dykkemuligheter og i hvert fall bademuligheter der vi lå. Kommentar om  Malta-Ferie: Alle tiders informasjon og råd. Raske svar ved spørsmål, og anbefales som reisealternativ.

ToreSantana hotell og Malta-Ferie


Jeg vil si at deres kundebehandling har vært utmerket. Veldig god informasjon og god og kjapp tilbakemelding og oppfølging. Transferbilen stod på plass og alt gikk etter planen.

Hotell Santana var OK. God service og stort og fint rom (vi fikk rom i 6.etasje med to balkonger og stue/kjøkken). Det var rent og ryddig. Helt ok frokost.

Vi fant oss noen utmerkede restauranter i området. På dagtid leide vi oss solsenger – som også var i forbindelse med Casino-hotellet og trivdes utmerket der.


Når det gjelder Malta i helhet, så er det veldig hyggelig og gjestfrie mennesker, forholdsvis billig. Valetta var glimrende og vår beste opplevelse på Malta var restuaranten ”Il-Horza” – bør absolutt anbefales. Liten restaurant med tre bord i 1.etasje og antakeligvis tilsvarende i kjelleren, utmerket mat og drikke – og innehaverne var ”verdens beste” :-)


Truls V.


En kjempefin vintertur til Malta og spesielt servicen til Malta-Ferie


Jeg hadde en kjempefin tur til Malta. I forhold til for tre år siden er buss-systemet endret til det bedre. Enkelt og billig. For en som er glad i rødvin er kvaliteten på de lokale sortene blitt utrolig mye bedre og like billig. Anbefales.

Hotell Kennedy Nova var bra. Veldig bra når prisen medregnes. Rommene var små, men selv i den perioden vi var to fungerte det fint. Grei betjening, særlig jentene i resepsjonen. Middagen var variert og bra. Min venninne, som er vegetarianer, sa det var god variasjon selv for en som ikke spiser kjøtt.

Jeg er godt fornøyd med tilbudet jeg fikk og spesielt servicen til Malta-Ferie. Så blir det ny tur neste vinter tar jeg kontakt.


Mvh Hans-Jakob


Seabank Hotell var et riktig hotell for oss!


Bra rom og renhold, fine restauranter, fint bassengområde og god service.

Ble hentet på flyplassen som avtalt og ved avreise fra hotellet.

Vi liker Malta veldig godt - og dette blir nok vårt faste feriested. Seabank var supert. Med barn i forskjellig alder var det supert med All-inclusive og alltid mulig å få et måltid. Slapp alt mas om penger og mat og drikke.  Stille og rolig i Mellieah, flott strand uten for mye mas.

Om Malta-Ferie, er å si, alt har fungert utmerket, flott service og flott at dere ordnet refusjon siden en ble forhindret fra å reise.


Tove