Maltaspesialisten

Maltas største reise- og ferieguide i Norge

God lokalkunnskap siden 2003

Hotellet byr også på honeymoon suiter som har en stor lukseriøs stue i tillegg. Også spa suite med jaccuzzi på terrassen (patio suite).  På forespørsel.  Skriv i merknadsfeltet. Fortina Spa Resort er et av Europas beste spahotell og tilbyr en rekke behandlinger. Bildene under viser noe av tilbudet Nye Fortina Spa Resort, Malta Hotellrom på Fortina Spa Resort Sliema Malta Fasiliteter på Fortina Spa Resort Hotell
Tilbakemeldinger fra kunder

Bodde på spa-rom med 2 boblebad, steamdusj og dermalifemaskin med infrarødt lys. Brukte boblebadet og dermalifen hver dag. Frokosten var som alltid deilig. Hadde halvpensjon, og kunne velge mellom 6 restauranter til lunsj eller middag. All mat var veldig god. Og servicen var topp. Kommer gjerne tilbake.


Heidi

Dette hotellet har flotte funksjoner, inkludert spabadene,friluftsbad, innendørsfasiliteter, spabehandlingsrom og treningsområde. Seks fine restauranter som serverer flere slags nasjoners mat. Maten og servicen utmerket. Rommene er svært fint utførte og rene. De ansatte er vennlige. Så hotellet anbefales på det sterkeste. Nyt resten!


Martin

© Malta-Ferie

All rights reserved

Spesialist på Malta siden 2003 Hotellet åpner i år etter total renovering. Mere informasjon kommer.